peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak 24 uur per dag, online, eenvoudig en snel een afspraak voor uw auto. Direct inzicht in de beschikbaarheid.

Werkplaatsplanner

Onze geschiedenis voert ons terug naar Diessen, waar ons familiebedrijf haar wortels had. Door te beginnen met een specialisatie in fietsen en taxivervoer, werd uiteindelijk de basis gelegd voor een familiair autobedrijf.

Lang voordat de naam en het merk Peugeot haar intrede deed, werd er gesproken over de automerken Simca en daarna Talbot / Chrysler. Voor uw beeldvorming, we spreken hier over maar liefst 4 generaties Vingerhoets geleden. Onder de Peugeot vlag werd het familiebedrijf langzaam, maar zeker fors uitgebreid en met succes.

Al op jonge leeftijd was Joris te vinden in de Vingerhoets garage in Diessen en logischerwijs trad hij daar ook in dienst op 15-jarige leeftijd als monteur. Hierna werden de nodige opleidingen gevolgd en diploma’s behaald, onder andere als 1e monteur, diagnosetechnicus en zelfs zijn papieren als docent motorvoertuigentechniek. In 2011 verliet Joris voor een aantal jaren het Vingerhoets-nest, om zich te kunnen ontwikkelen als technisch trainer dankzij zijn graad als docent.

Intussen had de familie Vingerhoets besloten de vestigingen in Diessen, Tilburg, Waalwijk en Oisterwijk te verkopen aan een groter dealerschap, waardoor alleen Vingerhoets Bladel nog onder de familienaam bedrijf voerde.

In 2013 meldde Joris zich in Bladel, als opvolger van Christ en Harrie Vingerhoets, eigenaren van Vingerhoets Bladel. Beide heren bereikten inmiddels ook bijna de pensioenleeftijd en waren zodoende blij met de komst van deze nieuwe generatie om het stokje over te nemen. Na het bedrijf en haar gewaardeerde klantenkring te hebben leren kennen, was in 2015 voor Christ en Harrie de tijd rijp om een stapje terug te doen en hun stokje weer over te dragen aan Joris Vingerhoets. Hiermee heeft dus de 4e generatie Vingerhoets intussen zijn intrede gedaan, om zo Vingerhoets Bladel bestaansrecht te blijven geven.

Hier bleef echter de ondernemersdrift van Joris niet hangen, want de eigenlijke wortels in Diessen lieten hun lokroep horen. Dit resulteerde in een succesvolle terugkeer in Diessen en wel op het adres waar al die jaren geleden Vingerhoets Diessen te vinden was geweest. In 2019 kon Diessen dus opnieuw Vingerhoets Autobedrijf verwelkomen in het dorp. Een bijzonder detail is dat 2019 het jaar is waarin Vingerhoets maar liefst een eeuw bestaat, 100 jaar ondernemerschap.

Net als in 1970, zijn we dus nog steeds een familiebedrijf en bij Vingerhoets Autobedrijf staan gastvrijheid, service tot aan de deur en verder en kwaliteit nog altijd centraal. Onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets ‘4e generatie met 1e klas service!’ en dat gaat natuurlijk op voor zowel Bladel als Diessen!

 

Christ Vingerhoets voorzijde pand

Foto: Christ Vingerhoets 1985

 

Lees verder: Bedrijfsinformatie

Actueel

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

index


vingerhoets logo

Bleijenhoek 32,
5531BN Bladel
info@vingerhoetsbladel.nl 
Tel: 0497-381691

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook icon youtube icon-twitter

vingerhoets logo

Julianastraat 38,
5087BB Diessen
info@vingerhoetsdiessen.nl
Tel: 013-5041306

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

APK bij onderhoud