peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak 24 uur per dag, online, eenvoudig en snel een afspraak voor uw auto. Direct inzicht in de beschikbaarheid.

Werkplaatsplanner

Onze geschiedenis voert ons terug naar Diessen, waar ons familiebedrijf haar wortels had. Door te beginnen met een specialisatie in fietsen en taxivervoer, werd uiteindelijk de basis gelegd voor een familiair autobedrijf.

Lang voordat de naam en het merk Peugeot haar intrede deed, werd er gesproken over de automerken Simca en daarna Talbot / Chrysler. Voor uw beeldvorming, we spreken hier over maar liefst 4 generaties Vingerhoets geleden. Onder de Peugeot vlag werd het familiebedrijf langzaam, maar zeker fors uitgebreid en met succes.

Nadat in 1970 het bedrijf grotere vormen begon aan te nemen, werd er gekozen voor een tweede vestiging. Op dat moment stonden de broers Jan en Piet Vingerhoets aan het roer van Vingerhoets Diessen, dat door hun vader (opa) Driek Vingerhoets was opgericht. Nadat er bij zowel Piet en Jo als bij Jan en Dora gezinsuitbreiding was geweest, leek het de broers verstandig om de krachten te gaan verleggen en zo de naam Vingerhoets meer bekendheid te geven.

 

Christ Vingerhoets voorzijde pand

Foto: Christ Vingerhoets 1985


De keuze viel op Bladel, waar op dat moment aan de Bleijenhoek 32 een autobedrijf in de verkoop kwam namens de familie de Waal. We hebben ons hier in 1970 gevestigd en zijn er vandaag de dag nog steeds te vinden. Toen het pensioen van Jan en Dora in 1985 in zicht kwam, werd het stokje overgedragen aan de twee zoons, Christ en Harrie. Met veel plezier en liefde voor het autovak runden zij Vingerhoets Bladel tot 2015, waarna een nieuwe generatie zijn intrede deed. Dit keer kwam het van de Vingerhoets-Diessen tak af. Christ en Harrie hadden binnen de familie geen geschikte opvolger op het oog en toen was daar Joris Vingerhoets, kleinzoon van Piet Vingerhoets.

Al op jonge leeftijd was Joris te vinden in de Vingerhoets garage in Diessen en logischerwijs trad hij daar ook in dienst op 15-jarige leeftijd als monteur. Hierna werden de nodige opleidingen gevolgd en diploma’s behaald, onder andere als 1e monteur, diagnosetechnicus en zelfs zijn papieren als docent motorvoertuigentechniek. In 2011 verliet Joris voor een aantal jaren het Vingerhoets-nest, om zich te kunnen ontwikkelen als technisch trainer dankzij zijn graad als docent. In 2013 meldde hij zich in Bladel, als opvolger van Christ en Harrie. Beide heren bereikten inmiddels ook bijna de pensioenleeftijd en waren zodoende blij met de komst van deze nieuwe generatie om het stokje over te nemen. Na het bedrijf en haar gewaardeerde klantenkring te hebben leren kennen, was in 2015 voor Christ en Harrie de tijd rijp om een stapje terug te doen en hun stokje weer over te dragen aan Joris Vingerhoets. Hiermee heeft dus de 4e generatie Vingerhoets intussen zijn intrede gedaan, om zo Vingerhoets Bladel bestaansrecht te blijven geven.

Net als in 1970, zijn we dus nog steeds een familiebedrijf en bij Vingerhoets Autobedrijf staan gastvrijheid, service tot aan de deur en verder en kwaliteit nog altijd centraal. Onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets ‘4e generatie met 1e klas service!’.

 

Lees verder: Bedrijfsinformatie

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

index


vingerhoets bladel

Bleijenhoek 32,
5531BN Bladel
info@vingerhoetsbladel.nl 
Tel: 0497-381691

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook icon youtube icon-twitter

staticmap

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

APK bij onderhoud