peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak 24 uur per dag, online, eenvoudig en snel een afspraak voor uw auto. Direct inzicht in de beschikbaarheid.

Werkplaatsplanner

Zoals zoveel onderdelen, zijn ook de banden een onmisbaar onderdeel van een auto. Omdat we in Nederland met 4 seizoenen te maken hebben, houdt dat in dat niet ieder type band geschikt is voor ieder seizoen. Daarom is het belangrijk om u tijdig en optimaal te laten adviseren over de staat van uw banden en wat wij hier in kunnen betekenen.

Bij Vingerhoets Autobedrijf bieden wij u de mogelijkheid om uw banden set gedurende het jaar op te slaan. De grote voordelen hiervan zijn dat er niet meer zelf gesjouwd hoeft te worden met de soms nogal zware en vaak vieze wielen. Ook zullen wij de toestand van de banden onder controle houden en tijdig het advies geven om eventuele versleten banden voorafgaand aan een werkplaatsafspraak te vervangen. Doordat eventuele versleten banden vooraf zijn vervangen, is de wielenwissel terwijl u wacht vaak binnen 20 minuten al geregeld.

Wist u dat u voor slechts €49,95 uw banden bij ons laat wisselen én de banden in onze opslag worden beheerd? Zo wordt het wel heel eenvoudig en aantrekkelijk om uw banden en dus uw veiligheid op de weg goed voor elkaar te hebben.


ZOMERBANDEN

Zodra de winter achter de rug is, verheugen we ons maar al te zeer op de lente en zomer. Wanneer u de afgelopen winter goed beschermd rond hebt gereden op winterbanden, is het dan ook de hoogste tijd om de banden door ons te laten wisselen zodra de lente zich aandient. De kans op sneeuw is dan nihil, evenals gladheid op de weg. Door uw zomerbanden tijdig door ons te laten wisselen, bent u er van verzekerd dat u niet onnodig lang op uw kostbare winterbanden rondrijdt. Zo voorkomt u vroegtijdige slijtage op het vaak warme wegdek, waar de winterbanden simpelweg niet voor bedoeld zijn. Een eenvoudige conclusie is dus dat u het veiligst weer de weg op gaat met zomerbanden in het juiste seizoen.

Button zomerbandenofferteButton zomerbandenwissel inplannen


WINTERBANDEN

De afgelopen jaren is het gebruik van winterbanden ook in Nederland enorm in populariteit gestegen. Wist je bijvoorbeeld dat een winterband de remweg tot wel 50% kan verkorten?

Het rubber van een band wordt harder naarmate de temperatuur daalt en daardoor verliezen zomerbanden hun optimale grip op de weg. Een winterband is een band die is gemaakt van een zachtere rubbersamenstelling, waardoor ook bij lage temperaturen (< 7°C) een optimaal contact tussen band en wegdek gewaarborgd blijft. Tevens is het bandenprofiel voorzien van lamellen, waardoor eventuele sneeuw goed uit de groeven gelost wordt. De profieldiepte is van groot belang. Zo is er wettelijk bepaald dat bij zowel zomer- als winterbanden het profiel minimaal 1.6 mm dient te zijn, echter verliest de winterband zijn voordelen wanneer het profiel onder 4 mm raakt.

Op onze website kunt u heel gemakkelijk een afspraak inplannen om uw bandenwissel te bespreken. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons langskomen of telefonisch een afspraak maken.

Button winterbandenofferteButton Winterbandenwissel inplannen

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

index


vingerhoets bladel

Bleijenhoek 32,
5531BN Bladel
info@vingerhoetsbladel.nl 
Tel: 0497-381691

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook icon youtube icon-twitter

staticmap

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

APK bij onderhoud