peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak 24 uur per dag, online, eenvoudig en snel een afspraak voor uw auto. Direct inzicht in de beschikbaarheid.

Werkplaatsplanner

Steeds meer auto's zijn voorzien van een airco. Een airco is comfortabel, in de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen. Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt.

Airco onderhoud

Een aircosysteem heeft jaarlijks onderhoud nodig. Hierbij worden onder andere de onderdelen, het koudemiddel en het interieurfilter (pollenfilter) gecontroleerd. Naast de controle van de onderdelen zal het aircosysteem ook jaarlijks gereinigd dienen te worden. Helaas wordt hier vaak te weinig aandacht aan besteedt.

Ruikt het muf als u in uw auto stapt of stinkt het naar natte sokken als u de auto airco aan zet? Meestal wordt deze muffe lucht veroorzaakt door bacteriën en schimmels die zich bevinden in het aircosysteem. De vochtige omgeving in een airco is een ideale voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Deze bacteriën en schimmels kunnen ziektekiemen overdragen en de muffe lucht bederft uw rijplezier. Laat uw airco daarom jaarlijks reinigen, zodat u het hele jaar kunt genieten van een schone en frisse auto!Vier redenen waarom uw airco een periodieke service verdient:

1. Comfort 

Uw airco werkt sneller en efficiënter als hij in topvorm verkeert. Hij houdt uw auto heerlijk fris in de zomer en verhoogt tijdens de andere seizoenen uw temperatuurcomfort.

2. Veiligheid 

Als uw airco goed functioneert, voorkomt hij dat uw ramen beslaan. Bovendien houdt hij u als bestuurder fris en alert. Tijdens de airco service controleren wij de volledige werking van uw aircosysteem. Eventuele reparaties voeren wij vakkundig voor u uit, vanzelfsprekend tegen scherpe tarieven.

3. Hygiëne 

Na verloop van tijd hopen er zich vuil, bacteriën en andere micro-organismen op in uw airco. Tijdens de airco service wordt het systeem grondig en hygiënisch gereinigd.

4. Kostenbesparing 

Een goed werkend aircosysteem zal minder snel defecten vertonen en minder energie verbruiken. Jaarlijks kan tot circa 10% van het koudemiddel verloren gaan. Met tijdig onderhoud voorkomt u grote reparaties achteraf en bespaart u veel brandstof.

Tips voor correct airco gebruik          Werking airconditioning

 

Airco Controle € 19,95

Een controle van de werking van alle belangrijke onderdelen van uw airconditioning. Hierbij kijken we of de installatie goed functioneert en of eventueel onderhoud of reparatie nodig is. Wij adviseren u om deze airco controle jaarlijks te laten uitvoeren.

Airco Reiniging € 39,95 

Voorkom onprettige geurtjes en laat de airconditioning van uw auto regelmatig reinigen. Bij deze ultrasone reinigingsbeurt maken we de aircokanalen en aircoverdamper grondig schoon. Zo worden alle veroorzakers van nare geurtjes, zoals stof en vuil, verwijderd. U geniet weer van een frisse en aangename geur in uw auto.

Airco Service

50 JAAR JUBILEUM ACTIE van € 150,- voor slechts €100,- (R134A systemen) 

Ontvang tevens een GRATIS Bladel Bon t.v.w. €50,- en één GRATIS glazen Vingerhoets jubileum drinkfles.

Mocht uit de airco controle blijken dat de airconditioning onvoldoende werkt door te weinig ‘koudemiddel’ in de installatie, dan wordt deze, uiteraard na overleg met u, opnieuw gevuld. Uw airco koelt zo weer helemaal als nieuw! Wij raden u aan deze airco service om de 2 à 3 jaar uit te laten voeren. De onderhoudsbeurt van de airco is ook hét ideale moment om te checken of de interieur-/pollenfilter vervangen moet worden.


 

Plan online uw airco afspraak

 

Actueel

 • Maatregelen Coronavirus

  18-03-2020

  -Wij zijn GEOPEND!-

  Ook bij PCA nemen we maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de ...

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

index


vingerhoets logo

Bleijenhoek 32,
5531BN Bladel
info@vingerhoetsbladel.nl 
Tel: 0497-381691

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook icon youtube icon-twitter

staticmap

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

APK bij onderhoud